Ciutat

El Govern avisa que “el toc de queda es prorrogarà”

llum
Nit de toc de queda a Sabadell / V.ROVIRA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha donat per feta la pròrroga del toc de queda, que dilluns vinent esgota el període de quinze dies inicials. “Continuarà segur”, ha dit en declaracions a Ràdio 4, alhora que ha apuntat que s’allargaria. De la mateixa manera, ha afirmat que miraran “de quina manera es prorroguen” les altres mesures.

En ser preguntada sobre la possibilitat d’una obertura parcial de la restauració, per exemple les terrasses, no ho ha descartat però ha alertat que “no es pot córrer”.

DADES: L’economia de Sabadell fa marxa enrere amb les noves restriccions

D’altra banda, ha augurat un Nadal “molt complicat” pel que fa a la situació epidemiològica. En aquest sentit, ha dit que els grans dinars s’hauran d'”evitar del tot” i ha instat a fer trobades reduïdes i espaiades en els dies.

Comentaris
To Top