Publicitat
Ciutat

Sabadell tindrà un espectacle de Nadal de gran format

La ciutat de Sabadell gaudirà aquest Nadal d’un espectacle de gran format anomenat Un pas de pardal. Es tracta d’una producció que a final d’any s’instal·larà a la plaça del Doctor Robert i que anteriorment ha passat per llocs com la plaça de Catalunya de Barcelona, el 2017.

L’espectacle ‘Un pas de pardal’, a Barcelona el 2017 / CEDIDA

L’espectacle consistirà en un recorregut de fantasia de la companyia Toti Toronell. Té un caire teatral i compta amb nou actors i diverses bombolles en les quals passaran coses. L’obra la protagonitza en Llibert, un jardiner que només treballa a la primavera, els estius els viatja i la tardor la dedica a fer sentir. Ell és el portador del que Toronell anomena la ingravindolla del Nadal, el sentiment que ens envolta quan arriba aquesta època de l’any plena d’emocions, i això és el que representarà cada dia a través de les bombolles.

Del 28 de desembre al 4 de gener

El primer dia que es podrà veure l’espectacle serà el 28 de desembre i hi serà fins al 4 de gener, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h, menys el 31 de desembre que al matí tindrà el mateix horari però a la tarda s’avança, i es podrà veure de 17 a 19 h. L’1 de gener no hi haurà funció. Des de l’Ajuntament s’indica que l’entorn de la plaça estarà perimetrat i l’aforament controlat, però no caldrà demanar cita per veure’l.

Una bombolla de l’espectacle ‘Un pas de pardal’ / CEDIDA

Aquest acte donarà continuïtat a la Fira de Santa Llúcia, que tot just s’acaba de muntar aquests dies en el marc del programa nadalenc d’enguany. L’encesa de llums es farà aquest divendres, 27 de novembre. Enguany no hi ha un acte d’obertura del Nadal en un espai com l’any passat al Mercat Central, sinó que s’ha optat per augmentat la il·luminació en diferents punts de la ciutat amb dos estels gegants i sis arbres gegants com a elements destacats.

Més llums de Nadal que mai per alleujar la tristesa de la Covid

Publicitat
Comentaris
To Top