Publicitat
Ciutat

El nou edifici de l’institut Arraona estarà acabat el curs 2023-2024

Institut Arraona / Google Maps

Les obres per al nou edifici de l’institut Arraona, que acollirà cinc línies d’ESO i tres de batxillerat, cada vegada són més a prop de començar. Educació publicarà la licitació a finals de desembre i, a partir d’aleshores, es posarà en marxa la cadena perquè el nou centre estigui enllestit el curs 2023-2024.

Abans de l’adjudicació de la licitació de les obres, en aquests moments, s’està elaborant un estudi per recollir informació relacionada amb el solar on es construirà el nou edifici.

Les obres al Virolet

Les obres per al nou edifici que acollirà l’escola Virolet duraran 14 mesos i començaran en els pròxims dies. Ho ha anunciat el Departament d’Educació, la qual cosa confirma que es manté la previsió que l’activitat s’hi traslladi durant el pròxim curs, el 2021-2022.

El centre tindrà dues línies i es convertirà en un institut escola, una sol·licitud que es va fer per tal de donar continuïtat al projecte educatiu. Alhora, aportarà més places de secundària al barri, on creixen el nombre d’habitatges, i descongestionarà l’institut Arraona.

Tant el projecte del Virolet com el de l’Arraona han patit endarreriments causats per la Covid.

Publicitat
Comentaris
To Top