Publicitat
Ciutat

S'incendia un camió de recollida de cartró en una benzinera

Ensurt a la benzinera del passatge de Sant Pau de Riu-sec. Cap al migdia de dimecres, va aturar-s'hi un camió de recollida de cartró. Per causes que no han transcendit, es va originar un incendi a l'interior del vehicle. Pel contingut inflamable que transportava i pel lloc on es trobava, les conseqüències del foc podrien haver estat tràgiques.

Publicitat

Però es va poder evitar la desgràcia. Quatre unitats de la Policia Municipal i dues dotacions de Bombers van intervenir en l'incendi i van poder apagar el foc a temps. No va haver-hi ferits per cremades ni inhalació de fum ni es van produir afectacions a l’erari públic o immobles.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top