Ciutat

L’Ajuntament demana als sabadellencs que no pugin als estels decoratius de Nadal

Després de l’accident d’aquest diumenge, en què un noi de 23 va caure des de dalt de l’estel de Nadal del Centre quan intentava travessar-lo, l’Ajuntament ha demanat als sabadellencs que no toquin ni pugin als elements decoratius de la ciutat.

El jove que va caure de l’estel gegant del Centre surt de l’hospital i es recupera

La petició queda il·lustrada davant dels elements decoratius a través d’un cartell enganxat a terra. S’ha posat just al lloc on l’accidentat de diumenge va caure i també davant de les lletres de ‘Sabadell’ del Racó del Campanar.

Diumenge, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al passeig de la Plaça Major per atendre el jove i traslladar-lo al Taulí, on va passar una nit. L’endemà, dilluns, ja va sortir-ne, després que el seu estat millorés.

L’accident es va produir poc abans del toc de queda. El jove que va patir la caiguda formava part d’un grup d’una dotzena de persones que, segons testimonis, mostraven símptomes d’haver begut alcohol i generaven enrenou a la zona.

Comentaris
To Top