Publicitat
Ciutat

Ja es poden reservar entrades per a les activitats infantils de Sabadell

Foto d'arxiu de l'Ambaixador / LL. FRANCO

A través de les diferents activitats programades, es calcula que unes 51.000 persones podran gaudir de les activitats de Nadal. Però en molts casos es necessita cita prèvia.

A partir del 15 de desembre, dimarts, a les 12 h, ja es poden reservar més entrades per a la visita als Reis a la Fira Sabadell (del 2 al 5 de gener), per pujar al trenet de la plaça del Dr. Robert (del 28 de desembre al 4 de gener) o assistir a un dels Parcs de Nadal a l’escola Calvet d’Estrella o La Romànica (del 23 al 31 de desembre).

L’interès per apuntar-se a les activitats fa preveure que les cites prèvies s’esgotaran en poques hores, tal com va passar amb les 2.100 entrades per veure l’Ambaixador.

Aquesta és la manera com es poden aconseguir les entrades:

PER INTERNET

PRESENCIALMENT

 • A l’Ateneu (pl. de Sant Roc, 14), de dilluns a divendres, de 8 a 16.30 h i
  de 17 a 19 h.
 • Al Casal Pere Quart (Rambla, 69), de dilluns a divendres, de 8 a 22 h;
  dissabtes i festius d’11 a 14 h i de 18 a 21 h. Està tancat els festius i els
  caps de setmana del 26, 27 de desembre i 3,4 de gener.
 • Fins al 23 de desembre, a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana de
  Ca n’Oriac i Creu de Barberà, amb cita prèvia a citaprevia.sabadell.cat.

VEURE L’AMBAIXADOR

El programa de Nadal preveu que l’Ambaixador arribi el 26 de desembre amb diversos emissaris i emissàries que a partir del dia 27 es distribuiran en tres punts de la ciutat. Així mateix com a part de programa, en aquesta edició es renova el conte de Nadal, que explica a tots els infants l’arribada dels Reis d’Orient a Sabadell, adaptant el relat a l’actual situació.

L’Ambaixador s’instal·larà a la Casa Duran el 26 de desembre de la mà de Sabadell Comerç Centre i s’hi estarà fins al 5 de gener. Vindrà acompanyat de carters i carteres reials que, des del dia 27 i fins al 4 de gener, recolliran també les cartes dels infants a altres tres punts de la ciutat: a la Granja del Pas, la Sala Miguel Hernández i el Centre Cívic de Can Rull. El 27 de desembre d’11.30 a 14h i de 17.30 a 20h, 28 al 31 de desembre i 1 de gener de 17.30 a 20h:  el 2 i 3 de gener d’11.30 a 14h i de 17.30 a 20.30h i el 4 de gener de 17.30 a 20.30h.

COM ES PODRÀ VISITAR ELS REIS?

Els Reis d’Orient arribaran a Sabadell el 2 de gener i fins al dia 5 s’instal·laran a la Fira Reial. Es podrà visitar la Fira Reial del 2 al 5 de gener amb cita prèvia (es permetrà la visita a unes 21.000 persones). Es pot fer un lliurament telemàtic de la carta. També hi haurà una retransmissió en directe de la Fira Reial el 5 de gener, de 18 a 20h, en col·laboració amb Radio Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top