Publicitat
Ciutat

L’arribada dels Reis d’Orient es podrà veure en ‘streaming’

Un total de 24.000 persones tenen entrada per anar a la Fira Reial

Imatge d'arxiu dels Reis d'Orient / LLUÍS FRANCO

Els Reis d’Orient i els seus respectius patges arribaran a la Fira de Sabadell aquest dissabte dia 2 de gener. L’alcaldessa, Marta Farrés, els portaveus dels grups municipals i l’Ambaixador rebran Ses Majestats i plegats faran un recorregut per les instal·lacions de la Fira Reial. Com es fa cada any, l’alcaldessa els donarà la clau màgica de la ciutat. Tot això es podrà veure en directe per Instagram Live.

Els Reis s’estaran fins al 5 de gener a la Fira Reial atenent les visites dels infants, però no realitzaran la cavalcada tradicional per la ciutat. De fet, un total de 24.000 persones ja tenen cita per entrar al recinte per donar la carta als Reis. Si algú s’ha quedat sense entrada, podrà veure també en streaming Ses Majestats el dia 5, de 18 a 20 h. També s’ensenyaran els diferents elements de la comitiva reial, és a dir, la zona de tallers, el Món dels Desitjos, el Pavelló Reial, i també el Bosc de les Fades de la Son, entre d’altres.

Així mateix, el 31 de desembre es posarà en marxa el lliurament telemàtic de la carta. El 2 de gener s’obrirà un espai al web municipal de Nadal, on els infants podran triar a quin dels tres Reis prefereixen lliurar en línia la seva carta. Un cop enviada, Melcior, Gaspar o Baltasar, segons l’opció escollida, els adreçaran unes paraules a través d’un vídeo.

Més de 24.000 persones podran visitar la Fira Reial

Publicitat
Comentaris
To Top