Publicitat
Ciutat

Josep Ayuso aplega més de mig miler de persones al sopar de Nadal

Un total de 527 persones, entre militants, simpatitzants, representants d'entitats de tots els àmbits de ciutat i altres persones a títol individual van participar divendres al sopar de Nadal del PSC de Sabadell. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el primer secretari del PSC de Sabadell, Cristian Sánchez, van acompanyar i donar suport al candidat a l'alcaldia de Sabadell, Josep Ayuso. Ayuso en el seu discurs va dir que es troba al capdavant d'un projecte de progrés «vull ser un alcalde que escoltar a tothom». El candidat va recordar la seva voluntat des que va ser designat alcaldable de continuar sumant. Segons va dir, «aquest ha estat el meu lema i ho serà perquè crec que resumeix molt bé l’esperit del projecte que encapçalo. Sumar per sortir-nos-en, sumar per ser més forts, sumar per poder fer més i millor, sumar perquè cal fer pinya, sumar, perquè la política torni a ser com he dit alguna vegada Política amb majúscules, sumar, perquè el diàleg sigui el protagonista» .

_X9Q3320_X9Q3253

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top