Publicitat
Arxiu

El paper polític de la CUP

Segurament la CUP és coherent amb els seus principis del tot respectables, però, a parer meu, no toca de peus a terra, fa volar coloms i, en política i en gestió administrativa pública, s’ha de ser pragmàtic.
El 155 ha desbaratat el teixit político-social de Catalunya i ara el més important és plantar cara al mal procedir del senyor Rajoy sense que ens faci més mal. Per tal que això passi, cal tenir un govern que treballi amb determinació per restituir el que ens ha estat arrabassat i millorar la situació social dels catalans. De vegades, a costa de doloroses renúncies, pot ser una bona via per recuperar-les, de vegades caldrà empassar-se algun gripau per evitar que l’enemic se’n surti amb la seva.
No podem permetre que el sobiranisme perdi passada, que el President de la Generalitat ens l’imposi un jutge o el govern del PP. No es pot permetre que el senyor Rajoy ens digui qui ha de presidir Catalunya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top