Publicitat
Ciutat

Més de 5.000 persones a la festa de la primavera a la Masia de Can Deu

La visita a la Masia de Can Deu i als seus animals en família és una de les activitats més esperades
La visita a la Masia de Can Deu i als seus animals en família és una de les activitats més esperades / LLUIS FRANCO

Fins a 5.350 persones es van acostar a la 21a edició de la Festa BBVA de la Primavera que es va celebrar a la Masia de Can Deu, a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859. Des de l’organització, van fer una valoració positiva de la quantitat de participants, però expliquen que són lleugerament menys participants que en les últimes edicions.

Tot i això, asseguren que cada vegada la gent espera amb més ganes les dues festes anuals que organitza BBVA a Sabadell, i afegeixen que després de 21 edicions, ja està sense cap mena de dubte del tot consolidada. Al llarg de la festa les famílies van poder gaudir de jocs i activitats com la gimcana infantil “De flor en flor” o l’espectacle d’acrobàcia “Rutina” d’Octavia Circus. Al migdia es va poder degustar diversos plats típics que cinc entitats de Sabadell van preparar.

Pel que fa les actuacions musicals, “Banda Grillada”, disfressada de trobadors van tocar durant part del dia, i després el grup Albercocks també va interpretar cançons conegudes amb estils diversos com rumba, reggae o ska. Els visitants també van poder visitar els animals de la Masia i van poder interactuar amb ells. Des de l’organització es mostren satisfets amb la resposta de la gent, i asseguren que seguiran fent dues festes anuals, la de la primavera i la de la tardor

Publicitat
Comentaris
To Top