Ciutat

Farrés i Gibert ja tenen equip redactor pel programa electoral del PSC

L'equip del Comitè Redactor del programa del PSC pel 2019 / Cedida

El PSC de Sabadell ja té l’equip que redactarà el programa electoral socialista de cara a les municipals de l’any que ve. En el Comitè Redactor hi participen el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, i la secretària de política municipal socialista, Marta Farrés, qui s’especula que serà l’alcaldable socialista als propers comicis locals. El Comitè el presideix l’exvicepresident del Congrés dels Diputats Joan Marcet.

Aquest òrgan el formen 19 persones i abans de Nadal tindran elaborat el primer esborrany del programa socialista, on no hi faltaran propostes com el trasllat de la prefectura de la Policia Municipal a la zona nord de la ciutat, com va avançar el DS, o la construcció d’un nou pavelló municipal als Merinals.

Els socialistes asseguren que l’equip redactor no té la voluntat “de figurar en cap llista” i que vol contribuir “a la creació del nou projecte de ciutat”. També formen part del Comitè l’actual regidora del PSC Anna Carrasco; l’exprimer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya al Vallès Occidental, Eloi Cortés i els exregidors socialistes Manel Giménez i Ramón Burgués, entre altres.

Comentaris
To Top