Ciutat

Zoom: ExpoNadó a la Fira

Pares mares, i sobretot molts nadons. ExpoNadó va omplir aquest cap de setmana la Fira Sabadell de famílies que volien comprovar quines són les últimes tendències en el sector dels bebès. Des de cotxes, mobiliari infantil, roba i fisioterapeutes. S’hi va poder trobar de tot entre la seixantena d’exspositors que hi havia. També es van organitzar tallers i conferències. En total unes 10.000 persones van passar pel recinte firal de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top