Ciutat

Música i reivindicació al concert ‘Veus Lliures’

Lu Rois, Roc Casagran, Ginys, La Corral, Yacine Belahcene i el raper Cortés han protagonitzat el concert

Una noia gaudint del concert de Yacine Belahcene / LLUÍS FRANCO

“Bona música, ambient i reivindicació” a la plaça Benjamin García de Can Rull, explica una de les espectadores. Aproximadament un centenar de persones s’han concentrat per gaudir del concert-vermut ‘Veus Lliures‘, organitzat per Òmnium Cultural.

Es tracta d’un concert reivindicatiu on han actuat l’artista sabadellenca Lu Rois, Roc Casagran, Ginys, La Corral, Yacine Belahcene i el raper Cortés, que ha interpretat ‘Orgull Gitano’, un tema que critica l’antigitanisme.

Els concerts han anat acompanyats d’una mostra d’art urbà, de la mà del grafiter Werens i d’un vermut, i ha comptat amb la presència de la regidora de cultura, Montserrat Chacón i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top