Ciutat

Vaga indefinida de bitllets a la línea R4

El 18 de febrer s'han convocat protestes a les estacions de Sabadell Nord i Sabadell Centre

Un tren de Rodalies-Renfe a l'estació de Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

En resposta a l'últim accident de Renfe a la línea R4, a l'alçada de Sant Vicenç del Castellet, usuaris i usuàries de Rodalies han convocat  una vaga indefinida de bitllets. El dilluns 18, a més, es preparen protestes als serveis ferroviaris davant les estacions de la línea R4 i R3 per "obrir portes i fer efectiva la vaga". La crida a la mobilització apela en gran part als sabadellencs usuaris de la R4, i es viurà especialment a les estacions de Sabadell Nord i Sabadell Centre.

Publicitat

A Sabadell Nord es preveuen pels trens que circulen direcció Barcelona de les hores 7.37h, 7.50h, 8.03h, 8.13h i tres minuts més tard a Sabadell Centre. Els usuaris demanen una gestió totalment pública, exigeixen més seguretat, més inversió en manteniment i senyalització i un desdoblament de vies úniques. D'altra banda es demana unes condicions dignes pels treballadors i una millora en el servei: més freqüències, puntualitat i tarifes més reduides.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top