Esports

L’Escola Pia suma un punt i el CN Sabadell planta cara al líder

Pep Font lluitant per la possessió de la pilota amb Rusi / ÓSCAR ESPINOSA

Màxima igualtat. L’Escola Pia no va poder passar de l’empat a 2 davant el Pallejà en un duel en què qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur la victòria. Els de Can Colapi, que arribaven al duel amb les baixes sensibles de Jordi Torras, Pol Viada i Roger Carrera, van intentar per tots els mitjans trencar la teranyina que havia proposat Antonio Mesa. Aquesta situació obligava els de Borja Burgos a una ràpida circulació, escenari que tal com va reconèixer el tècnic no es va produir.

Tot i això, els locals van aconseguir avançar-se en el marcador a l’equador del primer temps gràcies a una jugada individual de Jordi Sardà (1-0). Una alegria, però, que va durar molt poc, ja que els del Baix Llobregat, liderats per Guille Ferrándiz, van tornar la igualada abans d’arribar al descans
(1-1). En el segon temps, una jugada d’estratègia de l’Escola Pia va significar el segon, obra d’Aleix Navarro. Els minuts anaven transcorrent i la sensació de perill dels visitants era més evident fins que a poc menys de cinc minuts Ferrándiz va fer el definitiu 2 a 2.

Publicitat

Bona imatge sense premi

El Club Natació Sabadell va oferir una bona versió a Castelldefels a la complicada pista de Can Vinader. El duel, davant el líder imbatut, obligava a prendre precaucions als de Diego Blanco per intentar frenar el vendaval ofensiu dels locals per intentar esgarrapar un resultat positiu. Amb una defensa molt sòlida, els nedadors van aguantar les envestides fins a l’equador del primer temps, moment en el qual Chechi, Ari, Toni i Óscar van situar el 4 a 0 amb un obrir i tancar d’ulls. La ràpida reacció de Blanco amb la tàctica del porter-jugador va tenir efecte i abans del descans ja van aconseguir escurçar la diferència (4-1). Un bon inici utilitzant el 5 contra 4 va permetre fer el segon. La constant exposició amb aquest sistema va servir perquè els de Sito Rivera tornessin els quatre gols de diferència gràcies als gols de Gordillo (6-2). Un gerro d’aigua freda que va esvair qualsevol intent de reacció tot i el treball exhibit dels sabadellencs (7-4).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top