Ciutat

El debat electoral del Diari de Sabadell inclourà preguntes de periodistes i de lectors

És avui, a les 10.30 h, al costat de l’estatua d’Antoni Farrès, al Parc Catalunya

A dalt, Joan Berlanga, Marta FarrésAdrián Hernández, Lourdes Ciuró. A baix, Esteban Gesa, Juli Fernàndez, Marisol Martínez i Maties Serracant.

El Diari de Sabadell organitza aquest dissabte 4 de maig, a les 10.30 h, el primer debat electoral amb tots els caps de llista de partits amb representació actualment a l’Ajuntament. Per primer cop, el diari comptarà amb un cara a cara entre candidats els dies previs a unes eleccions municipals. El lloc escollit per fer el debat electoral serà un lloc especial: el mirador privilegiat que hi ha al costat de l’estàtua dedicada a Antoni Farrés al Parc Catalunya.

Hi hem convidat els vuit alcaldables dels partits amb regidors al consistori: Maties Serracant, Juli Fernàndez, Joan Berlanga, Marisol Martínez, Marta Farrés, Lourdes Ciuró, Adrián Hernández i Esteban Gesa. Amb ells parlarem de la ciutat, dels projectes de futur, de les seves propostes i del que han fet durant els últims quatre anys, en el cas dels partits de govern.

El debat inclourà preguntes dels periodistes del Diari -cadascú farà una pregunta al candidat del partit que estigui seguint durant la campanya– i preguntes que els lectors ens heu fet arribar durant aquests dies previs i que podreu fer en directe al Parc Catalunya. A més, proposarem als candidats fer-se preguntes entre ells, amb un novedós sistema.

L’assistència al debat és lliure i gratuïta. Tanmateix, el D.S. en farà una àmplia retransmissió a través d’aquesta pàgina web iles xarxes socials del Diari de Sabadell, tant a Facebook com a Twitter o Instagram, on utilitzarem l’etiqueta #DebatDS per comentar-lo.

Comentaris
To Top