Ciutat

La Bassa obre les seves portes amb nous tobogans aquàtics

La Bassa ha obert les seves portes amb novetats després de completar la reforma que es va iniciar fa dos anys amb obres per aturar la fuita d’aigua que hi havia a la piscina. Estarà oberta de dilluns a diumenge de 10 h a 19.30 h. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora d’Esports, Laura Reyes, han visitat les instal·lacions.

La Bassa, en una imatge d’arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

L’equipament mantindrà les portes obertes fins a l’1 de setembre, mentre que Ca n’Oriac i Can Marcet romandran obertes fins al 6 de setembre. Les piscines d’Olímpia i Campoamor, per la seva part, obriran fins l’11 de setembre. La venda d’entrades de totes les piscines i inscripcions a cursos es poden fer a través d’internet al web de les piscines municipals.

La línia L15 d’autobús ampliarà d’horari i també passarà els dies festius com F15. Tindrà una freqüència de 30 minuts i un recorregut circular, amb inici i fi a la parada de La Bassa – Anella Esportiva. Prestarà servei de 8.30 h a 20.30 h, abordant l’horari sencer de la piscina.

Rehabilitació integral

Després de dos anys d’obres, s’han renovat les platges, el revestiment del vas, el sistema de filtració i altres espais degradats pel pas del temps. També s’han instal·lat nous tobogans aquàtics, un d’uns 60 metres de llargada i un altre parcialment tancat de 61 metres de recorregut. A més, s’ha afegit un tobogan infantil.

Els darrers treballs que s’han dut a terme han estat la construcció dels dipòsits per a la recollida d’aigua al perímetre i la recirculació de l’aigua, el reforç dels ponts de la passera i la renovació i impermeabilització de l’illa que hi ha al centre de la Bassa.

El 14 de juny obren la majoria de piscines de Sabadell

Comentaris
To Top