EDITORIAL

Gaudir i deixar gaudir

Vivim amb alegria l’arribada de la Festa Major. Són dies especials per als sabadellencs i també per a nosaltres que, com a Diari de Sabadell, ens bolquem en la celebració més important de l’any. L’ocasió mereix fer una crida a gaudir de les activitats preparades per desenes d’entitats (i sobretot fer-ho amb respecte cap als veïns i a la ciutat). Les pròximes nits que han de venir són exclusivament per gaudir-les: no hi ha d’haver cap marge per a aquells que volen delinquir ni protagonitzar actes incívics.

Per això, en aquest sentit, s’ha de celebrar el reforç realitzat per la Policia Municipal, que desplegarà per primera vegada càmeres de videovigilància i policies de paisà per acabar amb aquells que confonen la festa amb el desordre i la impunitat. I menys encara –i volem incidir-hi especialment– no s’ha de permetre cap tipus d’agressió sexista o cap al col·lectiu LGBTI en el marc de les nostres festes. La ciutat ha de donar exemple de tolerància zero contra qualsevol tipus d’atac, des d’un tocament a una agressió sexual consumada. El Diari de Sabadell sempre estarà al costat d’aquells que volen lluitar contra aquesta xacra. A Sabadell, ni mitja.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top