Publicitat
Ciutat

El pas de la ‘Marxa per la Llibertat’ per Sabadell, en quatre testimonis

Uns 15.000 manifestants independentistes han passat per la ciutat en direcció a Sant Quirze, on passaran la nit

La 'Marxa per la Llibertat' a la carretera de Barcelona de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Alguns venen caminant des de la Garriga. D’altres de Vic. D’altres de Centelles. Són homes, dones i joves que des d’aquest dimecres o dijous participen a la ‘Marxa per la Llibertat’. La manifestació va sortir el dia 15 de diferents poblacions catalanes en direcció a Barcelona, i aquest 17 d’octubre al vespre han passat per Sabadell. Passaran la nit a Sant Quirze, i divendres participaran a la protesta multitudinària que s’ha programat a la capital catalana.

A peu, la marxa ha arribat a Sabadell per la carretera de Mollet, precedit per diversos motoristes i tractors. Molts sabadellencs els han rebut amb aplaudiments, mentre d’altres directament s’afegien a la rua. A la capçalera, un missatge: “Contra la sentència, independència”. Des de les sis fins passades les vuit del vespre, la marxa ha recorregut els carrers de Sabadell. Primer l’avinguda de Barberà, després un trosset de la Gran Via, i més tard per la carretera de Barcelona fins a la rambla d’Ibèria, des d’on han baixat cap a Sant Quirze. En total, segons la Policia Municipal, han participat a la manifestació unes 15.000 persones.

Cansats però contents, parlem a mig camí amb diversos participants. Són el Ricard, l’Eugènia, el Fulgenci i l’Imma, que expliquen al D.S. la seva experiència durant la ‘Marxa per la Llibertat’.

Publicitat
Comentaris
To Top