Publicitat
EDITORIAL

Sobre l’agenda innovadora

Dissabte passat el D.S. publicava que l’Ajuntament havia rebut el Premi ‘Soc Smart’ que atorga la Generalitat en el marc de l’Smart City Expo WorldCongress. També publicàvem el detall dels projectes d’innovació tecnològica desenvolupats en el marc de Triangulum, projecte europeu que promou que ciutats europees líders en innovació comparteixin coneixements i projectes amb altres ciutats amb problemes similars.

Publicitat

Es tracta d’un total de 10 projectes, dels quals n’hi ha 5 en “procés d’implementació” –que en cada cas significa coses diferents, però en general vol dir que encara no són tangibles–, i 5 que encara estan en fase d’estudi. Però en innovació, com en altres qüestions, és molt més important l’execució que la idea: cal trobar la manera que la innovació surti dels despatxos i passi del PowerPoint al carrer. I això només serà possible amb una agenda de la innovació a la ciutat que respongui a una estratègia de futur, que doni solucions a reptes i problemes específics d’un model de ciutat que pensi cap al 2050. Ah, i per això cal un compromís ferm, talent i diners. Sabadell, ens posem en marxa?

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top