Vallès

Una deflagració obliga a evaquar un edifici a Caldes de Montbui

L'edifici ha quedat destrossat / BOMBERS

Alguns veïns d'un bloc de cinc plantes de Caldes de Montbui hauran de passar la nit fora de casa per una deflagració en un dels pisos. Segons els Bombers, l'incident s'ha produït a les 11 del matí d'aquest dimecres a la cruïlla entre els carrers Sant Pau i Girona, no ha causat cap ferit i tampoc ha afectat l'estructura de l'edifici.

Publicitat

El pis afectat ha quedat destrossat. Tot i això, els veïns dels pisos superiors a l'afectat no podran tornar a casa almenys fins dijous, ja que la deflagració ha afectat els subministraments i baixants d'aigua. Els Bombers encara no poden confirmar quina ha estat la causa, tot i que es descarta que sigui una explosió de gas.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top