Vallès

La Generalitat estudiarà les necessitats sanitàries del Vallès Occidental

La trobada d'alcaldes amb Alba Vergés i Juli Fernàndez / CEDIDA

La Consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha compromès aquest dimecres a estudiar les necessitats que hi ha en matèria sanitària al Vallès Occidental, on actualment es reivindica la creació dels dos hospitals subcomarcals Ernest Lluch i Vicente Ferrer. Ho ha fet en una recepció a les alcaldesses i alcaldes del Vallès Occidental Sud amb l’objectiu de trobar solucions a la difícil situació assistencial que travessa la zona.

La pressió dels alcaldes, després de la roda de premsa celebrada la setmana passada just als terrenys on s’hauria de construir l’Hospital Ernest Lluch, ha possibilitat, segons destaquen en un comunicat, que avui s’hagin entomat els problemes d’assistència sanitària que pateixen les ciutats de Badia del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès, assignades actualment al Parc Taulí, un dels centres més saturats d’Europa.

Vergés ha anunciat que es prepara un pla territorial que recollirà les necessitats de les 5 ciutats. Cerdanyola del Vallès ja ha fet una primera reunió amb persones tècniques de la Generalitat. És la primera d’un treball que reflectirà negre sobre blanc les necessitats sanitàries de la comarca. La Generalitat espera presentar el pla territorial es pugui presentar el primer trimestre de 2020.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top