Esports

El Sabadell torna al Municipal d'Olot, ara per defensar el lideratge

L'afició arlequinada es farà notar al Municipal olotí on mai ha perdut el Sabadell / Lluís Franco

El retorn. Nou mesos després, el Sabadell torna al Municipal d'Olot. Allà va celebrar, en l'última jornada de la temporada passada, una agònica permanència amb més de 1.700 seguidors omplint la graderia dels colors arlequinats. Ara la situació és ben diferent. L'equip d'Antonio Hidalgo visita diumenge (17 hores) el terreny garrotxí amb l'objectiu de defensar el lideratge i fer un pas més cap al play-off. Al davant tindrà una UE Olot en dinàmica positiva -suma 6 jornades sense conèixer la derrota- que fins i tot somia a enganxar-se a la zona de privilegi.

Els condiments són de gran partit. Ambdós equips aposten per la possessió i tenir la iniciativa. A la Creu Alta, l'Olot es va convertir en un incòmode rival que va treure la pilota als arlequinats esgarrapant un empat (1-1). Antonio Hidalgo subratlla les virtuts del conjunt gironí i té al cap "un partit duríssim, però de bon futbol". El tècnic recupera dos peces importants com Grego Sierra i el capità Ángel Martínez mentre Aleix Coch ha entrenat amb el grup aquesta setmana, però tot apunta que no es precipitarà la seva reaparició.

Publicitat

Aprofitant la tornada al Municipal olotí, el tècnic de Canovelles va reflexionar sobre l'actual situació de l'equip. "És obvi que el partit de la passada temporada va ser molt important per a nosaltres, el club i l'afició. Però també va ser el punt de partida per arribar on som ara, amb molta humilitat i molta feina. Aquella situació crítica no es pot oblidar mai, pensant en el futur, perquè no es torni a repetir". Tampoc hi seran els 1.700 seguidors de l'any passat, però Hidalgo va demanar que "els dubtosos s'hi sumin perquè ara és el moment més important de la temporada".

L'Olot ha consolidat un bloc en els últims tres anys amb Raúl Garrido a la banqueta. Combina l'experiència d'homes com Alan Baró, l'exarlequinat Héctor Simón, Xumetra o Eloi Amagat amb joves com Arnau Comas. La solidesa és la seva principal arma. De fet, es tracta de l'equip menys batut del grup tercer. El porter Pol Ballesté ha fet oblidar el mallorquí Xavi Ginard i només ha encaixat 17 gols, dos menys que Ian Mackay. El seu hàndicap era la falta de gol, però en les dues últimes jornades n'ha marcat 6, destacant l'encert d'Álvaro Salinas amb un doblet a La Nucía (4-0). S'espera que l'afició de l'Olot també respongui i el Municipal respiri l'ambient de les grans ocasions. El duel serà dirigit pel col·legiat del Comitè de La Rioja, Miguel Sesma Espinosa, de només 25 anys, en la seva segona temporada a la categoria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top