Publicitat
Esports

El minut de silenci fantasma de l'Olot-Sabadell

Moment del minut de silenci dels jugadors i trident arbitral / Lluís Franco

El gran partit que van oferir Olot i Sabadell al Municipal de La Garrotxa diumenge passat també va viure una anècdota insòlita. Abans de començar, els dos equips i el trident arbitral van ajuntar-se al mig del terreny de joc per fer un minut de silenci. Fins aquí, tot normal.

Publicitat

La sorpresa va arribar després quan es va saber que el minut de silenci no tenia cap destinatari. Des del club olotí es va lamentar el "lapsus burocràtic" i es va explicar que "l'àrbitre havia rebut la indicació d'un partit anterior en què s'havia fet el recordatori d'una persona. Aquesta vegada no s'havia de retre cap homenatge". Una situació que va passar pràcticament desapercebuda en el moment. El minut de silenci fantasma.

Al Sabadell se li escapen dos punts d’or en l’últim sospir en un gran partit (1-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top