Ciutat

Els menors de 14 anys podran sortir acompanyats dilluns

Els menors de 14 anys podran sortir a partir de dilluns

Nens confinats / ALBERT SEGURA

El govern de l’Estat ha anunciat aquest dimarts que els menors de 14 anys podran sortir al carrer acompanyats d’un adult a partir de dilluns vinent, 27 d’abril. Es tracta d’una decisió traslladada a l’esfera pública després del Consell de Ministres celebrat aquest mateix dimarts.

En la trobada, s’ha aprovat demanar al Congrés el vistiplau aquesta mesura -en el marc de la pròrroga de l’estat d’alarma- que preveu que els nens puguin començar a sortir en les mateixes condicions que els adults. La ministra portaveu, María Jesús Montero, no ha concretat si hauran de ser passejos curts –com s’ha apuntat en les últimes hores- o si hauran d’utilitzar mascaretes. Montero ha apel·lat a la responsabilitat dels adults perquè els menors “compleixin les recomanacions”.

“Es tracta d’un alleujament parcial del confinament, però la prioritat és evitar un hipotètic retrocés”, ha insistit la ministra. En aquest sentit, ha recordat que la majoria dels infants fa més de cinc setmanes que estan a casa seva i que, per tant, la possibilitat que contagiïn és “baixa”.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top