Ciutat

FOTOS: Queixes per la poda d’uns arbres florits a l’Eixample

Diversos veïns de l’Eixample han fet arribar la seva queixa al Diari de Sabadell per la poda que aquests dies s’està duent a terme al carrer Brutau, a l’Eixample. Es tracta de mèlies, que destaquen que estaven florides.

Les mèlies del carrer Brutau / GLÒRIA MARTÍ

“En aquests dies de por i de tristor, el fet de veure com la natura ens regala la seva lluita per la vida, ens omple d’alegria,positivitat i esperança, i ens alleugereix en moments incerts com els que estem vivint, per això no compren la manca de sensibilitat” destaca M. Carme Seró, veïna del carrer Brutau.

Les mèlies del carrer Brutau / GLÒRIA MARTÍ

De fet, destaca que el fet que els arbres estiguessin ben florits donava alegria al carrer, i que ara veuen amb tristor com la via ha quedat pelada. També lamenta que ara s’estigui fent en un moment en què considera que no s’han de fer podes, un cop passada l’explosió de la primavera.

Les mèlies del carrer Brutau / GLÒRIA MARTÍ

La poda es fa de manera correcta

Segons fonts consistorials consultades, la poda s’ha fet en un moment correcte, donat que aquest tipus d’arbres tenen un moment delicat al principi de la primavera, que dura uns 15 dies. Ara però, no hi ha risc per malmetre’ls.

Els arbres podats / M. CARME SERÓ

Amb tot, les mateixes fonts apunten que aquest és un tipus d’arbre que no hauria de ser al centre dels nuclis urbans, donat que fa branques molt altes. Per aquest motiu, s’ha optat no per tallar-los, però sí rebaixar-ne l’alçada amb la poda controlada.

Els arbres podats / M. CARME SERÓ

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top