Ciutat

Sabadell farà un acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19

L'Ajuntament, amb les banderes a mig pal / ALBERT SEGURA

La ciutat de Sabadell farà un acte d’homenatge a les persones que han perdut la vida per la Covid-19. Així ho ha traslladat el Govern als diferents grups municipals aquest dimarts, amb l’objectiu d’elaborar una proposta unitària, i que es pugui fer sempre que les condicions sanitàries així ho permetin.

L’homenatge, a més de les víctimes, també servirà per reconèixer la tasca dels professionals sanitaris, d’emergències, serveis bàsics, etc. que estan contribuint a la lluita contra la pandèmia. Ara es començarà a treballar per perfilar el format, el lloc i la data per fer l’acte.

En l’àmbit estatal, el govern central ha anunciat que també es farà un acte similar en l’àmbit de tot l’Estat “tan aviat com sigui possible”. Tot i que no s’ha concretat encara data ni forma en què es durà a terme aquest homenatge, el president de l’Estat, Pedro Sánchez, va expressar que aquest homenatge es farà també per a aquelles persones que han posat la cara per frenar la pandèmia.

Comentaris
To Top