Vallès

Liciten les obres de millora de la C-1415a entre Terrassa i Sentmenat per valor de 3,3 milions

El mapa per on passa la carretera / GOOGLE MAPS

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat obres de millora de la carretera C-1415a entre Terrassa i Sentmenat per valor de 3,3 milions d’euros. Es milloraran els encreuaments de la carretera i es renovarà el paviment i els sistemes de senyalització i de contenció.

Els treballs començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de 10 mesos. Segons indica el Govern, la carretera C-1415a pertany a la xarxa comarcal de la Generalitat i uneix Terrassa, Castellar del Vallès i Sentmenat. Té un trànsit que varia entre els 5.300 vehicles al dia entre Terrassa i Castellar del Vallès i els 6.500 entre Castellar del Vallès i Sentmenat. Aquesta obra abasta, concretament, dos trams de la via que sumen 13 quilòmetres.

Entre d’altres, les obres serviran per retirar uns metres els talussos per afavorir la visibilitat en les interseccions o per remodelar les interseccions de Matadepera (amb BV-1248) i Castellar del Vallès (amb la B-124). En el primer cas, es formarà una nova illeta en la incorporació sentit Terrassa i en el segon, es configurarà un illot central per als girs a l’esquerra i illetes deflectores per canalitzar els girs a la dreta.

També es condicionarà el camí de vianants existent al marge dret de la carretera entre l’inici de l’actuació (quilòmetre 18,5) i la intersecció Torre de Mossèn Homs, amb una longitud de prop de 500 metres.

Comentaris
To Top