Oci i cultura

El Teatre del Sol estrena al setembre una acadèmia musical

El Teatre del Sol acull sovint espectacles musicals / d.s.

El teatre del carrer del Sol inicia la temporada 2020-2021 un nou projecte de formació teatral, sota el nom de Sol Acadèmia. L’espai, que pretén formar actors i actrius tant amb interpretació, dansa com cant, està adreçat a alumnes d’entre 12 i 17 anys. En total s’ofereixen 30 places, dividides en dues classes.

“No volíem que primés la quantitat ni fer negoci, sinó tenir un grup reduït i treballar amb cura”, explica Pere Villaró, des de l’equip tècnic  de l’equipament. 

La preinscripció per entrar a Sol Acadèmia està oberta des d’ahir i es tancarà el 31 de juliol. A causa del coronavirus, la preinscripció es realitzarà de forma en línia (teatredelsol.org). 

Director del Mago Pop

L’equip docent de Sol Acadèmia està format per professionals en actius com Dani Coma (interpretació), qui actualment és el director artístic del Mago Pop i cap de departament de l’àrea de teatre de l’escola Coco Comín. A més a més, també és el creador del grup musical juvenil Macedònia. 

La part de cant serà matèria d’Elisabeth Paulet, actriu i cantant de diferents musicals de Sabadell i Barcelona. Actualment, és la directora de la coral de l’escola Viaró i cantant de la Cia. NSDanza. Pel que fa a la dansa, l’impartirà Héctor Puigdomènech, qui  ha treballat a l’Institut Cultura de Barcelona i a la companyia Brother Bros i ha coreografiat l’òpera infantil Meninos per al Conservatori de Música de Sabadell. 

“En el passat havíem fet algun intent tímid d’arrencar una línia formativa”, explica Villaró, tot i que no havia estat fins ara. Ho faran amb musicals, que té una llarga trajectòria al Sol (hi va arrencar el cèlebre Fama). 

Comentaris
To Top