Ciutat

Salut farà cribatges amb carpes a Sabadell

El Departament de Salut n'instal·larà en espais públics a Sabadell davant el repunt de positius de Covid-19

El dispensador ubicat a Ca n'Oriac / LLUÍS FRANCO

El Departament de Salut i l'Ajuntament de Sabadell treballen de manera conjunta per a fer diversos cribratges a la ciutat. La mesura també es durà a terme a Terrassa i Ripollet, on els casos positius de coronavirus s'han accentuat en els darrers dies.

Segons detalla la Generalitat en un comunicat, ens els últims 14 dies la incidència acumulada per augment de casos de coronavirus s’ha vist augmentada en algunes zones de les tres localitats. Per aquest motiu, dilluns es va fer una reunió conjuntament amb vigilància epidemiològica, atenció primària i diversos tècnics de salut dels tres ajuntaments per emmarcar una estratègia conjunta que permeti detectar i controlar la transmissió del virus.

L’objectiu és no haver d’arribar a imposar restriccions més severes com a altres municipis. Per aquest motiu, la Regió Metropolitana Nord iniciarà un seguit de cribratges en els propers dies als municipis de la zona a través d’unes carpes muntades pel SEM davant dels equips d’atenció primària de la zona en la qual s’ha detectat la incidència.

Publicitat

“La situació no és d’alarma, però volem evitar conseqüències més greus. El nostre objectiu és frenar les cadenes de transmissió quant abans millor i garantir l'aïllament corresponent", explica Anna Aran, gerent de la Regió Metropolitana Nord del Servei Català de la Salut.

Les entitats implicades en la intervenció se seguiran reunint al llarg d’aquest dimarts per acabar de concretar la operativa. Es tracta d’una estratègia comunitària de procés conjunt entre els ajuntaments i Salut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top