PATRIMONI DE SABADELL

Sessió contínua al Cinema Río

L’esquelet del desaparegut Cinema Río perviu a l’avinguda de Barberà, 302, cantonada amb el carrer del Doctor Roges. L’escriptor sabadellenc Jesús Caudevilla Pastor hi havia anat de petit i recorda les tardes de sessió contínua que hi feien a partir de les 15 h. “No sé la d’hores que hi havíem passat!”, explica. Un dels millors records que en té és d’anar-hi a veure la pel·lícula El árbol del ahorcado, en què sortia Gary Cooper, perquè els propietaris del cinema havien ambientat l’entrada com en el film.

El local on hi havia hagut el Cinema Río / JESÚS CAUDEVILLA

A hores d’ara la façana es manté intacta, encara que s’hi hagi afegit una capa de pintura. Vist ara, “el meu record és que l’edifici era idèntic”, i actualment alguns veïns el fan servir d’aparcament dels seus cotxes. A la carretera de Barcelona, com apunten alguns usuaris del grup, hi havia el cinema Río de Oro, de nom similar, però diferent.

Comentaris
To Top