Ciutat

Fira Sabadell acull el Saló del Vehicle d’Ocasió

Imatge de la sisena edició del Saló celebrat a Fira Sabadell
Imatge de la sisena edició del Saló celebrat a Fira Sabadell / E. BARNOLA

– Y. R –

La setena edició del Saló del Vehicle d’Ocasió ha obert les seves portes fins diumenge a Fira Sabadell. En més de 3.500 metres quadrats s’exposen uns 200 vehicles d’ocasió de totes marques procedents de concessionaris oficials i amb totes les garanties. Completa el certamen un parc lúdic infantil amb inflables i tallers familiars a l’exterior del recinte firal. L’entrada al saló és gratuïta i es pot visitar divendres, dissabte i diumenge de 10 del matí a 8 del vespre sense interrupció. L’acte inaugural celebrat el dijous a la tarda va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Carles Sánchez; el president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell, Josep Manuel López; el tinent d’alcalde, Josep Ayuso, el regidor de comerç, Carles Bosch i el de Promoció Econòmica, Lluís Monge.

Comentaris
To Top