Ciutat

Manuel Bustos creu que la sentència és «desproporcionada» i presentarà recurs

L’exalcalde Manuel Bustos va expressar la seva opinió respecte la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) al seu perfil de Facebook. L’exregidor va afirmar no compartir la resolució judicial per considerar que «és totalment desproporcionada» i va anunciar que «els nostres advocats presentaran recurs de cassació davant el Tribunal Suprem». Com ja havia declarat durant el judici, va dir que «sempre hem estat convençuts que es tractava d’un càrrec de confiança» -en referència al lloc de directora d’Àrea Territorial va s’havia de cobrir a l’Ajuntament de Montcada i Reixac- i que, per tant, «ningú va pressionar a cap dels tècnics implicats en el procés de selecció»3.1 a 3 col

Comentaris
To Top