Arxiu

La comunitat musulmana, colpida pels fets, condemna el terrorisme

«Condemnem el que ha passat. Aquestes persones són assassins i no ens han de confondre amb ells». En aquests termes s’ha referit als atemptats de París el president de la Comunitat Islàmica de Sabadell i del Comitè de Mesquites de la ciutat, Najib Albachire.

ELa comunitat musulmana i la Federació d’Associacions d’Immigrants del Vallès (FAIV) han condemnat els atemptats  i han volgut deixar clar que l’Islam «és una religió de pau».
Lamine Souane, president de la FAIV, ha convidat tots els musulmans de la comarca a condemnar els fets així com tots els actes terroristes que es perpetren al món. «Nosaltres condemnem el terrorisme, no sols el de París sinó també el que es pateix a Síria, Nigèria, Kenya, Irak i Afganistan», assegura a la vegada que recorda que la comunitat musulmana se sent «dolguda i commocionada pel que ha passat. Patim en veure que es mata gent en nom d’Alà quan en realitat els autors són assassins que busquen diners. Això no té res a veure amb la religió».

Per un altre costat, des del dissabte s’ha dut a terme diferents minuts de silencia com el d’aquest dilluns (foto) a la Corproació Sanitària Parc Taulí.2.1 a 8 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top