Ciutat

Incendi en els baixos d’una casa de la plaça del Vallès sense víctimes

El matí del dia de Reis va ser accidentat per als veïns de la plaça Vallès. A deu minuts de les onze del matí es va declarar un incendi a la planta baixa d’un dels habitatges de la plaça. Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar ràpidament fins als llocs dels fets i van aconseguir controlar el foc en poc més de deu minuts. L’incendi va afectar el passadís i una de les habitacions de l’habitatge, però les tres dotacions que es van desplaçar fins a la casa van evitar conseqüències pitjors. No hi ha haver ferits ni evacuats. D’altra banda, el8.1 a 3 colvent va bufar amb força durant tot el dia de Reis a Sabadell. Alguns edificis van patir lleus afectacions. A la plaça del Doctor Robert part del porticó d’una finestra va caure a terra i la Policia Municipal va haver d’intervenir senyalitzant el tram afectat. Els Bombers van actuar també a l’Avinguda de Rafael Casanovas pel despreniment d’un voladís. Al carrer Salenques de Ca n’Oriac els Bombers van intervenir per netejar unes teules que havien caigut des d’un terrat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top