Ciutat

El Sindicat Professional de Policies denuncia mala gestió a la Policia

El SPPM-CAT assegura que els dipòsits municipals de vehicles estan desbordats i abandonats
El SPPM-CAT assegura que els dipòsits municipals de vehicles estan desbordats i abandonats / E.B.

– Y. Rico –

Gairebé mig any després de l’entrada en funcionament de la Policia de Proximitat, el Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT) continua advertint de les seves carències a la vegada que critica la gestió del cos i la «improvisació permanent de l’equip de govern».

Després d’uns mesos de treva, el Sindicat Professional de Policia de Catalunya ha tornat a criticar les condicions en què treballa la Policia Municipal.

El SPPM-CAT denuncia la gestió actual de la Policia Municipal de Sabadell tant per part de l’Ajuntament com de la pròpia Prefectura perquè «es realitza des de la improvisació, la rancúnia i una política errònia d’inversions, que provoquen augments innecessaris de la despesa, la no prestació de determinats serveis a la ciutadania i l’apatia dels treballadors» que es senten enganyats pels responsables polítics i tècnics. Entre les nombroses crítiques, indica que la implantació de la Policia de Proximitat, el novembre passat, respon a criteris ideològics sense que s’hagi format als agents que fins ara actuaven reaccionant davant les necessitats ciutadanes i que no han estat «entrenats ni motivats» en teoria preventiva.

Comentaris
To Top