Arxiu

El dia 9 comença el soterrament del Metro a Can Feu

El proper dimarts 9 de gener començaran les obres d’integració urbana de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre el carrer de Sobarber i el passeig de Can Feu fins al Castell de Can Feu. Això permetrà acabar amb la frontera física que ha dividit històricament els barris de Gràcia i de Can Feu. També es millorarà l’entorn urbà, ja que es guanyaran 3.400 m2 d’espai públic per a vianants i bicicletes, amb una nova porta d’entrada a Sabadell i amb menys soroll.

Segons la Generalitat, les obres d’integració tenen un pressupost sense IVA de 19 milions d’euros. La longitud de la nova coberta afecta 375 m i es modificarà el pendent de les vies en una longitud total de 975 metres entre el passeig de Can Feu i el carrer de l’Enginyer Playà. L’obra durarà 17 mesos.

Avui ho han comunicat oficialment Maties Serracant, alcalde de Sabadell; Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, i Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, acompanyats de Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat, i Xavier Flores, director general d’Infraestructures i Mobilitat.

To Top