Ciutat

Una vintena de nens i nenes sahrauís passaran l’estiu a Sabadell

Una nena sahrauí sostenent la bandera del seu país / óscar espinosa

Un total de 19 nens i nenes sahrauís passaran l’estiu a Sabadell, en el marc del projecte Vacances en Pau, que duu a terme l’entitat Sabadell Acull Infants Sahrauís, i que consisteix en l’acollida d’aquests infants per part de famílies de Sabadell.

Vacances en Pau és el principal projecte de l’associació Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS), creada el 2006 a la ciutat de Sabadell, que aplega i coordina les famílies d’acollida de nenes i nens sahrauís.

Fomentar la coneixença mútua

L’Ajuntament de Sabadell hi dóna suport a través d’un conveni de col·laboració i l’Hospital Taulí hi col·labora realitzant revisions mèdiques i oferint tractaments adients. A banda de gestionar les acollides, l’entitat té com a objectiu difondre la situació del Poble Sahrauí a la ciutat, organitzant activitats de sensibilització en altres diades i moments de l’any.

L’objectiu del projecte és donar l’oportunitat als infants refugiats de gaudir d’un temps fora dels campaments, donant-los a conèixer altres formes de viure i llocs del món i, a la vegada, fomentar la coneixença mútua i compartir espais de lleure entre les famílies acollidores i els infants amb l’organització d’activitats de lleure diverses al llarg del període de les vacances.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top