Ciutat

Una vintena de nens i nenes sahrauís passaran l’estiu a Sabadell

Una nena sahrauí sostenent la bandera del seu país / óscar espinosa

Un total de 19 nens i nenes sahrauís passaran l’estiu a Sabadell, en el marc del projecte Vacances en Pau, que duu a terme l’entitat Sabadell Acull Infants Sahrauís, i que consisteix en l’acollida d’aquests infants per part de famílies de Sabadell.

Vacances en Pau és el principal projecte de l’associació Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS), creada el 2006 a la ciutat de Sabadell, que aplega i coordina les famílies d’acollida de nenes i nens sahrauís.

Publicitat

Fomentar la coneixença mútua

L’Ajuntament de Sabadell hi dóna suport a través d’un conveni de col·laboració i l’Hospital Taulí hi col·labora realitzant revisions mèdiques i oferint tractaments adients. A banda de gestionar les acollides, l’entitat té com a objectiu difondre la situació del Poble Sahrauí a la ciutat, organitzant activitats de sensibilització en altres diades i moments de l’any.

L’objectiu del projecte és donar l’oportunitat als infants refugiats de gaudir d’un temps fora dels campaments, donant-los a conèixer altres formes de viure i llocs del món i, a la vegada, fomentar la coneixença mútua i compartir espais de lleure entre les famílies acollidores i els infants amb l’organització d’activitats de lleure diverses al llarg del període de les vacances.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top