ESPORTS

Maggie Steffens, fitxatge de luxe per al CNS

El Club Natació Sabadell ha fet oficial el fitxatge de l’estrella americana, Maggie Steffens. La jove waterpolista de vint-i-cinc anys arriba per cobrir la baixa de Pili Peña després de la seva marxa al Sant Andreu. Provinent de l’UVSE hongarès, Maggie Steffens és campiona olímpica a Londres 2012 i Rio 2016 així com campiona del a Kazan 2015 i Budapest on va ser escollida com a MVP del campionat. L’any 2014 va ser reconeguda per la FINA com a millor jugadora del món.

L’equip masculí també es reforça

Les incorporacions també arriben a l’equip masculí de l’entitat sabadellenca. Duncan Lynde s’incorpora a les ordres de ‘Chava‘ Gómez per suplir la baixa d’Ivan Gallego. Lynde, internacional amb la selecció dels Estats Units, va jugar la temporada passada a l’OFI grec, i ha fet desenvolupat la seva carrera esportiva a la Universitat de Long Beach.

Tanmateix, Gerard Reixach, internacional a categories amb la selecció espanyola, i David Serrano del CN Barcelona, completaran una plantilla després de la baixa de Javier Gorría.

Publicitat
Comentaris
To Top