Publicitat
ESPORTS

Més de 400 esportistes en la posada de llarg de l'OAR Gràcia

Moment de la presentació oficial en el pavelló del carrer Boccaccio/Victòria Rovira

L'OAR Gràcia va viure la seva posada de llarg en el pavelló municipal del carrer Boccaccio amb la tradicional presentació d'equips d'handbol i de l'escola de futbol del club gracienc. Prop de 400 esportistes es van reunir a la pista en un acte que comptà amb la presència de l'alcalde, Maties Serracant, i de la regidora d'esports, Marisol Martínez. En el parlament, el president Salvador Gomis va destacar l'increment d'equips, la qual cosa hauria de repercutir en la millora de la qualitat, objectiu marcat a fi que tots els equips de segon any en les categories infantil, cadet i juvenil juguin a la màxima competició autonòmica. De moment, estan al 50 per cent. Queda camí a fer.

La jornada festiva no es va poder completar amb la primera victòria de l'equip femení de Divisió d'Honor Plata, que va encaixar una contundent derrota contra el Sant Vicenç (13-25). Els escassos gols aconseguits per les verd-i-blanques són bona mostra de la ineficàcia en les accions atacants, en les quals va fer un compendi dels desencerts que l'han dut a no sumar cap punt en les quatre primeres jornades de Lliga. Per si no n'hi havia prou amb la dificultat per superar una ben disposada línia defensiva santvicentina, compacta i sense timidesa a l'hora d'intentar robar pilotes, el Gràcia hi va posar molt de part seva per tornar a ensopegar. Pèrdues de possessió sense sentit i llançaments desviats, inexplicables, el van anar deixant enrere a partir del 6-6 del minut 15, perquè fins al 30 el malson va ser tan considerable (parcial 2-9) que el partit s'havia pràcticament decidit a la fi del primer temps (8-15).

L'amor propi i més intensitat defensiva no van servir per escurçar la diferència. Les gracienques anaven de desencís en desencís en la creació (només 6 gols en la segona meitat) i així, com acostuma a passar, la pèrdua de concentració va ser total. Cuer en solitari, el Gràcia necessita com més aviat millor un bon resultat. A ser possible, dissabte vinent a Amposta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top