Diners

Els escolars s’acosten a l’ofici de fuster

Els escolars que han participat avui a l'activitat / CEDIDA

Alumnes de 5è de primària de l’Escola Sant Julià han conegut de primera mà com és l’ofici de fuster. Els escolars han participat avui a l’activitat “La fusta i les noves tecnologies aplicades a l’ofici de fuster”, que està impulsada pel Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i l’Institut Escola Industrial. La iniciativa, que forma part del programa municipal Ciutat i Escola i s’emmarca dins la Setmana de la Fusta de Catalunya, té com a objectiu acostar els nens i nenes a la fusta i als seus processos, des del bosc, passant per la fàbrica i fins a arribar als mobles i eines que tots utilitzem cada dia.

Tot plegat a partir d’una metodologia d’aprenentatge i servei, amb la qual alumnes de formació professional de l’Escola Industrial col·laboren transmetent als infants aprenentatges  sobre una formació i una professió que ells mateixos estan aprenent.

L’activitat, que es porta a terme a l’Institut Escola Industrial, ha previst dues sessions una per a cada classe. La primera s’ha celebrat avui i la segona serà demà.

Cada sessió consta de diverses accions per tal que l’alumnat conegui el món de la fusta i la professió de fuster i construeixi un joc de dòmino que s’han emportat a l’escola.

Comentaris
To Top