Esports

Seligrat valora positivament el punt

El gol de Pedro Capó semblava encarrilar el triomf/Ll. Franco

Toni Seligrat ha fet una valoració positiva del partit a Paterna. El tècnic arlequinat ha lamentat que el gol de l'empat local hagi arribat poc després de l'1-0 en una acció confusa.

"Ens ha sobrat el gol en pròpia porteria que ha suposat l'empat del València Mestalla. L'últim quart de la primera part ha estat nostre i hem gaudit de dues ocasions claríssimes i a la represa el partit estava totalment controlat i encara més amb el 0-1. Només ha sobrat el gol en pròpia porteria. És la primera vegada que ens avancem en el marcador i no guanyem"

"Són 6 jornades sense perdre i aquest és el camí. Cal defensar bé en tots els partits i tindrem més possibilitats de guanyar"

"La classificació continua molt ajustada. Qualsevol pot guanyar a qualsevol. Ja s'ha vist amb la victòria de l'Ontinyent al camp de l'Espanyol B per exemple. No cal ser millor que tu. Hem de continuar en aquesta línia de fer coses bé i el següent pas és no encaixar gols"

Gato

"Tinc la sensació que hauríem pogut guanyar en el balanç global del partit. Una acció d'estratègia ens ha impedit emportar-nos els tres punts. Però puntuar a fora sempre és bo a fora de casa. L'equip és fiable i seguim sumant. És un punt de confiança per continuar treballant en aquesta línia"

"No hem de pensar massa en estadístiques. Ara ve el Badalona que porta una bona línia últimament i ens crearà dificultats. És un equip competitiu"

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top