Publicitat
Ciutat

Els nens de Can Rull gaudeixen del Tió Gegant

Can Rull és el segon barri que visita el Tió Gegant

Un grup de nens de diverses edats fent 'cagar el tió '/ÓSCAR ESPINOSA

‘Caga tió, d’ametlla i de torró...’ La tradicional cançó del Tió, ha estat corejada insistentment per grups de nens i nenes, de totes les edats, que l’han atonyinat amb gust, aquest dimecres davant del Centre Cívic de Can Rull.  La ‘cagada del Tió Gegant’ de Nadal ha estat una autèntica festa per tots els veïns de Can Rull que van emplenar la plaça Benjamin Garcia. La Maria, feia cua acompanyada de l’àvia que volia demanar ‘felicitat’ al Tió de Nadal. La nena ja havia estat a la festa de l’any passat i li havia agradat molt. 

Els nens feien cua per poder 'picar el Tió Gegant' i endurse'n un petit objecte que 'cagava' després de cantar-li la tradicional cançó. Els pares de la Irene de tres anys era la primera vegada que hi assistien “ho vam saber a través de l’escola de la nena”, diuen. Per l’Alejandra de sis anys és el segon any que hi assisteix “perquè l’any passat s’ho va passar molt bé”,assegurava.  La majoria d’infants van voler repetir l’experiència. Grans i petits, aplegats sota la il·luminació nadalenca van poder gaudir de diverses actuacions organitzades des de les entitats del barri.  Va actuar el Cor Rociero del Casal de la Gent Gran de Can Rull, a més de la Nadala que havien preparat els nens i  nenes de l’Esquitx”, i també   van ballar, vestits de Pare Noel, el grup de nens  petits de l’associació de veïns. Anna Solé , de l’Associació Esquitx, i diu que aquesta proposta “neix de les entitats del barri, i també dóna pas a l’encesa de llum dels arbres”. 

L’Eva Vives, responsable del districte, considera que hi va haver més participació que l’edició anterior perquè “aquest any es van preveure di versos actes complementaris al  Caga Tió”. El Tió Gegant va començar al Mercat dels Merinals el passat 30 de novembre, i anirà rodant per diversos barris de la ciutat, fins el 24 de desembre que farà la seva darrera aparició a la plaça de Cristóbal Ramos. 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top