Ciutat

Cap d’Any Race: acomiadar el 2018 d’una forma saludable

La cursa registra una participació de 1.610 corredors

Amb un ambient festiu, entre barrets de Pare Noel i disfresses diverses, la cursa de Cap d’Any de Sabadell registra una participació de 1.610 corredors. La també coneguda com a Cap d’Any Race arriba a la seva vuitena edició amb un recorregut de cinc quilòmetres pel principal eix de la ciutat.

Han pujat al podi Alexis Rodriguez, atleta ex Joventut Atlètica Sabadell i ara al FC Barcelona, ocupant la primera posició. L’atleta ja va guanyar dues edicions consecutives, la del 2014 i el 2015, i assoleix avui la tercera victòria. La segona posició ha estat pel triatleta Ernest López del CN Olot i la tercera pel sabadellenc Miquel Blanchart. Els esportistes han assolit les seves posicions en un registre de 14:54 min., 15:01 min. i 15:14 min. respectivament. En categoria femenina, Laia Casajoana ha obtingut la victòria en l’esprint final a Indira Prieto, amb un temps de 16′ 59″.

Solidaritat

El pressupost d’enguany ha crescut un 33% respecte el 2017, segons dades de l’organització, però el preu s’ha mantingut en els 12 euros com les edicions anteriors. Enguany els organitzadors han volgut crear la Cap d’Any Race Experience, amb activitats solidàries i esportives a la Fira del Corredor, que es realitzaran fins a mitjans de gener.

Es tracta d’una cursa solidària, i els beneficis es destinaran a l’Associació Sabadell és Atletisme que ho adreçarà a organitzar nous esdeveniments esportius a la ciutat, com ara la cursa Corro Contra el Càncer, que es farà al març. A més s’ha realitzat  una donació de 1.000 gels de sabó al Rebost Solidari de Sabadell.

Cursa infantil

Paral·lelament, es faran tres proves infantils amb diferents distàncies segons l’edat. Cal destacar que es dotarà amb un premi de 200 euros en material a l’escola que més alumnes inscrigui a la Cap d’Any Race Kids. Les proves infantils són tres, amb distàncies diferents segons l’edat (de 1000, 500 i 200 metres).

Comentaris
To Top