ESPORTS

El Sabadell afronta un examen de nivell en el Mini Estadi

Kiko Ramírez demana personalitat amb pilota per sorprendre el filial/Ll. Franco

Revàlida. Després de les bones sensacions i la victòria sobre el Conquense, aquest dissabte (18 hores) el Sabadell de Kiko Ramírez afronta un examen de nivell davant el Barcelona B en el Mini Estadi. Són tres punts de valor doble perquè en cas de triomf, els arlequinats igualarien amb els blaugrana en la taula i podrien retallar diferències amb altres rivals de la zona de privilegi.

Kiko Ramírez vol que el seu equip tracti “cara a cara” un rival que segons ell “té els millors jugadors joves de la categoria formats per arribar a l’elit”. El tècnic tarragoní sap que “ells volen la possessió i dominar el partit, però nosaltres hem de tenir personalitat amb pilota i ser un equip llest per explotar les seves debilitats de joventut”. No podrà comptar amb l‘Óscar Rubio, encara amb molèsties en el bessó. Podria repetir Pedro Capó en el lateral dret. Kiko també va deixar oberta la porta a “algun canvi” encara que la seva prioritat és “donar confiança als jugadors i és bo que tots demanin oportunitats perquè aquesta competència potencia el nivell de l’equip”.

El Barça B afronta el duel amb ganes de refer-se de l’última ensopegada al camp de l’Ejea de los Caballeros que va trencar una ratxa de 8 jornades sense conèixer la derrota. També va perdre el lateral senegalès Moussa Wagué, sancionat amb 4 partits per empentar un aficionat que retenia la pilota a la banda. García Pimienta, però, podrà comptar amb tota l’artilleria: Miranda, Riqui Puig, Oriol Busquets o el sabadellenc i ex del Mercantil, Àlex Collado. El partit serà dirigit pel col·legiat del Comitè de Las Palmas, Raúl Martín González Francés.

Últim partit

Serà el darrer partit del Sabadell en el Mini Estadi, que cedirà el relleu a l’Estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí. No ha estat massa propici als interessos del conjunt arlequinat que només ha aconseguit 4 victòries en 16 visites. La primera va ser a Segona A en la temporada 85/86 (0-1, gol de Joaquín Villa) en un Mini tenyit de blanc-i-blau i un Sabadell llançat a Primera Divisió. Fins a la temporada 2000/01 no es va produir la segona amb un 0-2 i doblet d’Antonio Carnero, ja a Segona B. La tercera va tornar a ser a la categoria de plata, un 0-1 recordat pel gran gol de Juvenal Edjogo. I l’última seria l’1-3 de la 15/16 amb Miguel Alvarez a la banqueta i gols d’Alcañiz, Agus Medina i Bruno Vinicius. Arribarà la cinquena en l’adeu al Mini?

Comentaris
To Top