Ciutat

Zoom: Les pancartes del 8-M

Entre la massa lila i reivindicativa que va travessar els carrers de Sabadell aquest Dia Internacional de la Dona, 8 de març, hi destacaven missatges punyents, breus i incisius que s’enlairaven amb força.

Tan cert com que la revolució serà feminista o no serà és que la revolució serà creativa o quedarà coixa… per això, les pancartes originals i disruptives són tan necessàries a manifestacions com aquesta. Alguns missatges inverteixen els tòpics i d’altres juguen amb les paraules per aixecar un somriure còmplice, però cada un és un gra de sorra a la lluita feminista i ens apropa una mica més a la igualtat, paraula a paraula.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top