Ciutat

Casa Fuster obre un nou restaurant al Centre de Sabadell

El local on s'ubicarà el nou Casa Fuster al Centre / D.S.

El restaurant Casa Fuster, amb seu al passatge de Rovira i Virgili, 1, obrirà un nou establiment, al carrer de l’Advocat Cirera, 12, al Centre de Sabadell. Encara no s’ha fet pública la data d’obertura, però des de l’empresa avisen que serà “ben aviat”, a mitjans d’abril. La nova seu ocupa el local de la desapareguda Nova Grangeta i està ubicat en una posició privilegiada, a escassos metres de la plaça de Sant Roc.

Recreació digital de com serà el nou restaurant / CEDIDA

Casa Fuster és un restaurant de cuina tradicional conegut pels seus esmorzars de forquilla i ganivet, la brasa i calçotades, entre una àmplia varietat en la seva carta. Des de l’empresa apunten que a l’establiment del Centre hi haurà menú diari i carta els caps de setmana. Els clients hi trobaran els productes estrella de Casa Fuster, però també n’hi haurà d’altres específics de “gamma més alta”. En aquest moment s’està fent la formació del personal que hi treballarà.

Comentaris
To Top