Publicitat
Ciutat

Dos carrils bici uniran Sabadell amb Terrassa i Sant Quirze

Un home passeja en bicicleta per l'Avinguda de la Concòrdia / ÓSCAR ESPINOSA

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut dues subvencions que havia demanat al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per construir dues vies ciclistes interurbanes, una per unir Sabadell amb Sant Quirze i l'altra amb Terrassa. Les subvencions sumen 576.000 euros.

La via Sabadell-Sant Quirze connectarà la rambla d'Ibèria i el passeig de Can Feu fins a la plaça de l’estació d'FGC de Sant Quirze del Vallès tant a peu com amb bicicleta. Aquesta subvenció es va sol·licitar entre els dos consistoris i és de 322.000 euros.

L’altra via permetrà la connexió de Sabadell i Terrassa per la carretera N-150 i arribarà fins a l’Institut de FP Castellarnau (on hi ha els Mossos d'Esquadra). La subvenció per aquest tram és de 254.000 euros.

La construcció d’aquestes dues vies ciclistes contribuirà a afavorir el pas a una economia baixa en carboni, a conservar i protegir el medi ambient i a promoure l’eficiència dels recursos. Ambdues propostes estan recollides en el Pla Director de la Bicicleta de Sabadell 2019-2025.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top