Oci i cultura

La cantant sabadellenca Mar Fayos actuarà al Teatre de la Zarzuela de Madrid

La cantant sabadellenca Mar Fayos actuarà aquest divendres 7 de juny al Teatre de la Zarzuela de Madrid. Ho farà durant el concert que oferirà el productor Javier Limón, on també hi participaran grans figures internacionals com Mariza, Ainhoa Arteta, Pitingo, Mala Rodríguez, Kiki Morente o Larry Monroe entre altres. En total hi actuaran fins a 22 artistes.

El concert, sota el nom Casa Limón & Friends, commemora el 20è aniversari de la companyia de producció musical. Se’n faran 2 concerts, el 7 i 8 de juny a les 20 h.

La sabadellenca Mar Fayos, ara establerta a Estats Units, es mostra entusiasmada per l’oportunitat. Fayos forma part de les joves promeses vingudes de tot el món que arrodoniran els concerts, definida per Limón com la “gran veu catalana del moment, un tresor inclassificable”.

Comentaris
To Top