EDITORIAL

És l’hora d’afrontar els reptes

Amb el ple de constitució del nou Ajuntament comença un nou mandat que ha generat moltes expectatives. El precedeix una campanya electoral llarguíssima durant la qual s’ha centrat l’atenció de forma inevitable en els polítics: Qui guanyarà? Qui pactarà? Qui formarà el govern? Amb el ple d’avui arriba el moment d’apartar el focus dels polítics per començar a parlar de les polítiques –les mesures de gestió pública, els projectes de ciutat, l’execució dels plans–. En aquesta edició proposem 10 reptes de ciutat que generen consens.

Han estat qüestions recurrents durant la campanya, i també són els temes que ens comenten espontàniament els sabadellencs i les entitats. No diem com caldria solucionar-los, ni quines mesures concretes caldria prendre, però sens dubte són alguns dels principals reptes que el govern de Marta Farrés ha d’afrontar amb celeritat. Cal que el nou govern desenvolupi de forma coherent i coordinada les respostes concretes als reptes plantejats, en el marc d’un pla estratègic que pensi en el Sabadell del futur. Des del D.S. els desitgem sort i encerts, seguirem de prop la gestió amb ànim constructiu i lleialtat a la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top